onsdag 20 december 2017

Miami calling my name

Förbannat! Jag trodde att jag var klar med Miami, att mina känslor för Miami skulle ha svalnat. Men Miami viskar mitt namn starkare än De Underjordiska i filmen om Ronja Rövardotter. Till skillnad från Ronja har jag ingen Birk som kan hjälpa mig och jag dras med ner i Miami-fördärvet. Jag fick nyss en galen idé och mina galna idéer brukar bli verklighet, jag åker till Miami i maj. Jag bara måste. Allt hänger på chefen och om jag kan tok-spara ihop pengar så klart.



- Ja tyvärr gör jag det


- Vackra Colony-hotell


- Tre resor till Miami har det blivit

8 kommentarer:

  1. Ishotellet i Jukkasjärvi skall vara riktigt najs i maj också ;

    SvaraRadera
  2. Ishotellet låter som en underbar idé för dig Tompa :) Men om du åker till Miami så passapå att bo ditt favorithotell :)

    SvaraRadera
  3. Vad är det med Miami som lockar dig tillbaka hela tiden? :) Har bara varit där 1996 o 2000 o då var jag 10 samt 14 år de gångerna. Du gillar ju sol o värme men det finns ju andra städer i USA med det.. Jag tänker på Scarface och exil kubaner när jag tänker Miami.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha. Ja du, det kan man ju undra. Jag växte upp när tv-serien Miami Vice gick på tv. En serie som snabbt blev min favorit. Jag drömde länge om att resa till Miami pga Miami Vice och första gången som jag besökte staden så föll jag pladask för den. Det var och är fortfarande helig mark. När jag är i Miami ser jag den vita Testarossan köra på Miamis gator (Skittöntigt, I know) Men Miami Vice satte väldigt djupa spår i mig. Skådespelarna, musiken, kläderna och staden var något unikt och inget som görs udag på tv. Sorry för flummigt svar :)


      Jag kan höra hur löjligt det än låter,

      Radera
    2. Jag har ju aldrig kolla på Miami Vice någonsin så kan inte alls relatera till den serien. Har bara sett den kassa filmen som släpptes för typ 10+ år sen.

      Radera
    3. Ok. Ja den var värdelös. MV på 80-talet var något som jag växte upp med och det är min favoritserie. Har du någon ny resa på gång?

      Radera