söndag 31 december 2017

Årets sista helg

Det blev inte mycket gjort den här helgen, jag tror att jag skjuter upp saker och ting eftersom jag går på semester snart. Fem härliga semesterveckor ska tillbringas inomhus, jag kommer förmodligen inte vistas ute alls. Spanienresan verkar inte bli av, jag får se hur jag gör.

I lördags hörde Helena av sig och frågade om vi skulle spela Pokémon Go, jag har mött Helena några gånger under året på Pokémon-raider. Jag och Helena åkte runt och spelade i några timmar, Helena verkar vara en mysig tjej och vi pratade en hel del om saker och ting. Väl hemma igen så spelade jag och Mackan lite Grand Theft Auto V: Online. Under lördagskvällen drog jag ut på krogen, men det var så lite folk så jag gick hem och spelade Star Wars: Battleffont II.

Idag hörde Helena av sig igen och frågade om vi skulle spela Pokémon Go, hon kom och hämtade upp mig och vi åkte runt i några timmar. Väl hemma igen så spelade jag och Mackan lite Grand Theft Auto V: Online och på kvällen drog jag ner på Stora Torget för att kolla på nyårsraketer. Sjuka människor sköt raketer mot folk, va fan ör det för fel på folk? Efter tolvslaget drog jag in på krogen.

Gott nytt år och tack för att du besöker www.tomasvarg.se


- Fettplätt


- Fyverkerier på Stora Torget i Falun


- Mycket folk


- Nytt år igen


- Alltid nykter


1 kommentar: