torsdag 16 oktober 2014

En torsdag med snö

Torsdagen den 16 oktober 2014
Jag vaknade klockan 13 idag, lika trött som en större flyttlåda. Låg och drog mig ett tag och kollade igenom Facebook där många hade postat inlägg om att det minsann  snöade ute, mina snälla kollegor hade till och med taggat mig då då vet att jag älskar vintern. (ironisk) Jag slängde ett getöga på termometern och den visade bara fyra plusgrader så jag gick fram till garderoben och rotade fram ett par rena och fina långkalsonger, det var dags att trä på sig det vidrigaste plagget jag vet. Jag slutar klockan 00:15 i natt och jag mistänker att det kommer vara riktigt kallt då. I kväll när jag kommer hem så ska jag spela Grand Theft Auto V - själv. Adam jobbar dag den här veckan och det suger. (Mmmhaj på dig Adam) Jag satt uppe i går natt och började posta en massa foton från min Australienresa på Facebook och jag ska nog fortsätta med det i kväll. Nu ska jag jobba vidare i kylan.

Älgjakten
Att älgjakten, eller älgslakten, pågår just nu har väl ingen missat. Nu kommer det rapporter om att jägare har skjutit varg i samband med älgjakten. Man hävdar att vargen attackerat deras jakthundar och i nödvärn skjutit vargen. Vilket naturligtvis är en stor jävla lögn då man valt att jaga i vargrevir och man har nu lagen på sin sida. Att man väljer att jaga i vargrevir spelar tydligen ingen roll. Det sjuka är att man är beredd att offra sin jakthund för att få skjuta varg vilket bevisar hur sjuka i huvudet jägare är. Nu får man hoppas att dessa jägare får en kula i skallen av en jaktkamrats bössa då jägare skjuter på allt som rör sig men knappt kan träffa en lada. Vidriga jävla människor!

- Kallt och dystert...

- Så här ser det ut just nu...

- Skicka ut din kära jakthund i vargreviret. Låt vargen attackera den. Skjut vargen och gå ut i tidningen och gråt krokodiltårar över att jakthunden är borta. Smart och lagligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar