onsdag 28 augusti 2013

Bokat mer saker till min Australien-resa

Den australiensiska dollarn står i rekordlåga 6,27 och så lågt har den inte stått sedan jag började hålla koll på den i början av sommaren. Passande nog så ramlade lönen in på kontot idag så det är ju bara att boka och betala saker som jag ska göra i Australien. Det enda som jag har kvar att boka är en bussresa mellan Melbourne och Sydney, men det får jag ta nästa månad. Sen måste jag ha minst 8000 kronor på kontot innan jag åker som ska gå till vandrarhemmen som redan är bokade men ej betalda, jag har dock lämnat en handpenning på som ligger på 10% av totala priset. Sen måste jag få ihop en 5000-8000 i fickpengar. Ibland får jag panik och ibland är jag lugn som en filbunke. Hinner jag spara ihop så här mycket pengar?! Här är vad jag har bokat idag:

Sydney Bridge Climb (Night) = 274 AUD (1640KR)
Besöka Uluru = 220 AUD (1317 KR)


Den här gången bokade jag en nattklättring, vilket
jag aldrig gjorde dom två gånger jag gick på bron år 2011

2 kommentarer:

  1. Du är så duktig som bokar och grejar. Jag skulle nog bara boka det första och sen ta det som det kommer :) Tänk tex om jag inte alls vill klättra när jag väl är där? ( jag skulle fö ALDRIG klättra på någon bro )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, men duktig vet jag inte om jag är. Kontroll-freak är nog ett mer passande namn :) Jag vill boka allt innan jag åker så man garderar sig mot otrevliga överraskningar :)Va, inte ens en liten bro?!

      Radera