fredag 18 januari 2013

En fullspäckad fridag

Det blev en fullspäckad dag idag torsdag, som vanligt när man är ledig från jobbet. Vaknade upp 11.30 och gjorde mig i ordning för att försöka hinna med bussen som gick 11.50 från mig. Jag hann med den och nere på stan traskar jag till Chinarestaurangen för en lunch med Uffe Puffe, som är en kollega. Han ville höra allt om min resa, och det var ju kul att det var någon som ville ta sig tid och lyssna på mitt äventyr i USA.

Efter lunchen så tog jag och gick bort till min gamle far, jag handlade lite fika först. Jo det blev en svull och grisdag idag, men nu fortsätter jag min kamp mot sockret. Jag åt inget godis och drack i alla fall ingen läsk - tack och lov! Jag hade med mig min lilla bärbara som jag hade fört över mina foton till. Vi satt och kollade på semesterbilder tills vi båda tröttnade. Jag gav pappa en liten staty av Frihetsgudinnan och en almanacka med New York bilder, pappa har nämligen varit i New York så jag tror han uppskattade det.

Hög på socker går jag och köper två semlor, jo jag fuskade idag. Jag sprang till konditoriet, likt en mallig och skrikig unge på väg till godisaffären en lördag. Sen tog jag bussen hem och tryckte i mig båda på en gång. Nam nam nam! Sen var det dags att tvätta och tvätta gör jag alltid tycker jag så allt är sig likt. Medans maskinerna tog hand om min skitiga tvätt så satte jag igång spelet Far Cry 3 som låg innan för dörren efter det att jag varit i USA. Jag hade beställt det innan jag reste i Discshop's julkalender för det smått hysteriskt låga priset 299 kronor. Jag måste säga att det är det bästa jag spelat på länge, gillar du spel som Resident Evil? Ja men slå då till för pörskan!

Sen köpte jag mig en biobiljett till tisdagen den 22 januari, jag ska äntligen få se den nya rullen "Jack Reacher" med Tom Cruise, som tillhör en av mina absoluta favoritskådespelare. Jo jag vet att han stod och hoppade som en idiot hos Oprah Winfrey, men vem hade inte gjort det om man var tillsammans med snygga Katie Holmes? Tom Cruise är asgrym i filmer som Top Gun, Minority Report och Mission Impossible filmerna, listan kan göras längre men jag orkade inte skriva mer, för nu ska jag spela mer av Far Cry 3.

P.s. Jag tror att filmen "Jack Reacher" är skitbra



Jack Reacher

En skylt som inte ljuger

2 kommentarer:

  1. " likt en mallig och skrikande unge" :) Semla är gott! För gott ...

    SvaraRadera